بیش از دو هفته از پایان نوزدهمین دوره نمایشگاه الکامپ گذشته است؛ اما هنوز نه شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی به طور رسمی میزان متراژ ارزی غرفهها را اعلام کرده و نه مجری الکامپ آماری ارایه داده است. این موضوع موجب شده است که شرکت ها ندانند که تکلیف شان چیست.
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) در حالی عصر یکشنبه ۱۷ آذر ماه پس از چهار روز به کارش پایان داد که در آخرین روز کاریاش میزبان حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی رییس جمهور اسبق کشورمان بود.
در مراسم افتتاحیه الکامپ نوزدهم بیش از هر چیز قدرتنمایی نصرالله جهانگرد به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه الکامپ به چشم آمد. او توانست درمدتزمان کمی که این سمت را در اختیار داشت، از چند بخش مختلف حکومتی، نمایندگانی را به مراسم افتتاحیه بکشاند.
شرکت امن افزار در الکامپ 92 با معرفی سبد محصولات مفصل امنیتی خود و برگزاری بیش از بیست کارگاه آموزشی، حضوری فعال داشت.
در ادامه گزارشی از این حضور را می بینید.
تعداد بازدیدکنندگان سالنهای دولت الکترونیک به طرز چشمگیری افزایش یافته بود و البته ارائه خدمات دولتی مبتنی بر IT در غرفههای این سالن در این افزایش مراجعهکنندگان بیدلیلی نبود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گفت: در صورت همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سامانه حمل و نقل شهرداری تهران مجهز به اینترنت بدون سیم با فناوری وای فای می شود.
در پی اعلام خبر تولید نخستین ضدبدافزار ایرانی با نام پادویش و توسط شرکت امن پرداز، شرکت ایمن پاسارگاد (مهران رایانه) با ارائه تکذیبیه ای اعلام نموده که سال ها قبل، نخستین آنتی ویروس ایرانی را با نام ایمن تولید و به ثبت رسانده است. در ادامه متنی که در اختیار افتانا قرارگرفته است را می خوانید.
مدیرعامل شرکت نرم افزاری امن پرداز از تولید اولین آنتی ویروس تولید داخل کشور خبر داد و تاکید کرد: این آنتی ویروس تا سه سال دیگر به سایر کشورها صادر می شود.
الکامپ امسال نسبت به الکامپهای سالهای اخیر، نامناسبتترین امکانات را برای پوشش خبری داشت زیرا برخلاف سالهای اخیر هیچ فضایی برای پوشش اخبار توسط خبرنگاران پیشبینی نشده بود.